ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN

Grill & Bar Dommel 18 is ook een perfecte evenementenlocatie voor feesten en groepen. De familiedag aftrappen met koffie en gebak, een netwerkavond of bedrijfsborrel organiseren en uitgebreid samenkomen met vrienden is mogelijk in onze bar, steakhouse, feestzaal of business lounge. Gezelschappen in alle soorten en maten kunnen op onze groepslocatie terecht. Van culinair arrangement, driegangen diner tot een kleine receptie? We denken graag met je mee.
Onze feestzaal of business lounge afhuren?

MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN

Grill & Bar Dommel 18 is ook een perfecte evenementenlocatie voor feesten en groepen. De familiedag aftrappen met koffie en gebak, een netwerkavond of bedrijfsborrel organiseren en uitgebreid samenkomen met vrienden is mogelijk in onze bar, steakhouse, feestzaal of business lounge. Gezelschappen in alle soorten en maten kunnen op onze groepslocatie terecht. Van culinair arrangement, driegangen diner tot een kleine receptie? We denken graag met je mee. Onze feestzaal of business lounge afhuren?

NEEM CONTACT OP

BORRELS

Van een biertje met bittergarnituur op de vrijdagmiddag tot uitgebreid proosten met cava en tapas; een feestelijke borrel organiseer je bij Grill & Bar Dommel 18. Of je nu met vijf, vijfentwintig of vijftig gasten komt, wij zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Vooruit, nog ééntje dan!
Onze bar of feestzaal afhuren?
NEEM CONTACT OP

FEESTEN

Jarig, bijna jarig, nog lang niet jarig, getrouwd, nieuwe baan, hè hè eindelijk met pensioen? Huur onze feestzaal, de perfecte evenementenlocatie in hartje Eindhoven. Wij ontzorgen van A tot Z en van hapjes tot muziek, voor groepen tot honderd personen. Vier je fuif in onze gezellige feestzaal of gooi samen de heupen los in de bar! 
Onze bar of feestzaal afhuren? 
NEEM CONTACT OP