DE NIEUWE LOOK VAN GRILL & BAR DOMMEL 18

We kunnen eindelijk weer positief naar voren kijken, nu de verontrustende berichten rondom het coronavirus wat zijn getemperd. Iedereen mag weer gelijkmatig naar buiten, uit hun schulp, de straat op en hun familie en vrienden zien. En natuurlijk genieten van dit samenzijn, ook al is dat nog op 1,5 meter afstand. De mensen hebben er zin in; het vermaak op de terrassen, het koude biertje en dineren in een gezellig restaurant. Dommel 18 heeft haar gasten ontzettend gemist en is blij dat iedereen de weg naar dit fijne grill restaurant in Eindhoven weer weet te vinden.

Tijdens de lockdown hebben we niet stil gezeten! Ook wij hebben nagedacht over hoe we op een ideale manier het restaurant en de bar moeten inrichten om iedereen te kunnen ontvangen. En niet alleen dat. Na zoveel fantastische jaren onder de naam Café & Steakhouse Dommel 18, gaan we vanaf nu verder met het nieuwe concept Grill & Bar Dommel 18. Uiteraard blijft de service en de kwaliteit van het eten zoals onze gasten van ons gewend zijn. Informeel en persoonlijk. Gastvrijheid én gezelligheid zit in ons DNA, dus dat zal ook niet veranderen. Juist onze culinaire verwennerij wordt nog groter en we vertellen met passie over de lekkerste wijn- en bierspijscombinaties!

We verwelkomen je graag in onze nieuwe zaak. RESERVEER NU

Volg ons op Instagram via @grill_bar_dommel18
Facebook via grillbardommel18