VERNIEUWEND IS SPANNEND

Bij Grill & Bar Dommel 18 houden we van goed eten. Gerechten worden met liefde en aandacht bereid én geserveerd. In ons grill restaurant serveren we onze steaks en burgers met een glimlach en ook voor onze poké bowls, soepen en kaasfondue kom je gegarandeerd terug. De authentieke gerechten die jullie van ons gewend zijn zoals de Tomahawk (Ruud’s Choise), sappige spareribs om je vingers bij af te likken en de malse ossenhaas, staan uiteraard nog steeds in onze top drie op de menukaart. Maar we hebben ook nieuwe gerechten toegevoegd die in de smaak zullen vallen. Zowel voor lunch, borrel én diner. Ook de bier- en wijnkaart hebben we flink uitgebreid. We kunnen niet wachten om jullie te verrassen met alle nieuwe smaaksensaties.

Kom heerlijk uit eten en geniet van de sfeer bij Grill & Bar Dommel 18. BEKIJK DE KAART

Volg ons op Instagram via @grill_bar_dommel18
Facebook via grillbardommel18