Kerstmenu

6-gangen menu € 44,95 p.p.


Hibiscus bloem en Prosecco
Wilde hibiscus bloem verdronken in Prosecco

 
                                                     *  

Carpaccio ossenhaas
Carpaccio van ossenhaas met een ahorn mayonaise, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en cashewnootjes

Carpaccio gerookte eend
Carpaccio van gerookte eend, verzadigd met gemarineerde bramen, oude Brugse kaas en walnoten

Mosselkroketjes
2 Homemade mosselkroketjes, geserveerd met een remouladesaus

 
                                                     *  

Runderbouillon
Runderbouillon met een lichte vulling van bospaddenstoelen en zwarte besjes

Bisque

Bisque met een toplaagje van cognac room

 
Cocktailtje
Cocktailtje van Hollandse garnalen, gedrapeerd met een zachte cocktailsaus en avocado

Stoofpotje
Klein wild stoofpotje bestaande uit fazant, gans en hert, met een romige vijgen creme

Charcuterie
Een bescheiden charcuterie van hert en wild zwijn, vergezeld met donker bier en een mousse van eendenlever
                                                     * 
Ossenhaasje
Ons welbekende ossenhaasje van 150 gram, geserveerd met onze eigen huisgemaakte fond

Hertenbiefstukje
Een hertenbiefstukje, 180 gram, begeleidt met een romige wildfond uit eigen huis

Papillotje
Papillotje gevuld met heekfilet en gamba's, gestoofd in witte wijn en kruidenboter
                                                     * 
Verrassingsdessert
Laat u verrassen door een heerlijk dessert