Over ons

Café & Steakhouse

Dommel 18 is een bruin café met een frisse en eigentijdse uitstraling. U kunt hier terecht voor een ouderwetse bingo-avond, een gezellige borrel met vrienden, een dansje op de dansvloer of lekker genieten op ons zonnige terras. Er is een ruime keus aan speciaal bieren en aan speciaal wijnen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Beleef onze website!

Neem vrijblijvend contact op 

Er werd op het begin van Dommel 18 regelmatig gevraagd om een lekker hapje bij het biertje of wijntje. Zo zijn wij gaan uitbreiden en hebben we ook Steakhouse Dommel 18, u loopt zo vanuit het café de deur door naar het steakhouse.

Hier serveren wij de sappigste steaks van de Black Angus, gecombineerd met een heerlijke wijn van onze uitgebreide wijnkaart. 's Middags zijn wij ook open met de lunch, bij ons vindt u tosti's, sandwiches, salades, hamburgers en flammkuchen op de kaart. Een lunch die u niet snel zal vergeten, onze chef is zeer creatief met het eten en u ziet deze gerechten niet ergens anders. Dus wederom fris en eigentijds!

Kom het beleven en kom voor een hapje, drankje of een 3 gangen menu naar Dommel 18.

Ruud Bakker

Dommel 18 is er nog steeds voor je

I.v.m. de maatregelen omtrent het Coronavirus is Dommel 18 t/m 28 april gesloten.

Wel kunt u van onze heerlijke gerechten blijven genieten, bestel eenvoudig voor afhalen en bezorgen. Of geef een cadeaubon.

Om de veiligheid van u en ons te waarborgen bezorgen we vanaf heden contactloos, de bezorger zal het eten voor de deur zetten, aanbellen en gepaste afstand nemen.

BEZORGEN
Zie voor bezorgen Thuisbezorgd.nl en Uber Eats.nl .

AFHALEN
Dommel 18 biedt ook een afhaal-service.
Gerechten kunnen telefonisch besteld worden via het nummer 0031 (0)40 410 01 70, en middels pin betaald worden.
Openingstijden: woensdag t/m zondag van 16:00 uur tot 20:30 uur.

CADEAUBON
Help ons en koop een cadeau .

Sluiten