Bar Dommel 18

Een bruin cafe met een frisse en eigentijdse uitstraling. 

Dat is Dommel 18 in een notendop. Ons café ligt aan de gezellige Dommelstraat met tientallen restaurantjes, leuke winkeltjes en een grote bioscoop. En dat alles op loopafstand van het stadscentrum van Eindhoven.
Dus zin in een leuke avond uit in hartje Eindhoven? De deur van Dommel 18 staat wagenwijd voor je open!

Borrelen na het werk, bijkletsen met je vrienden of helemaal losgaan op de muziek. Het kan allemaal bij Dommel 18. Een bezoekje aan ons moderne café is het perfecte begin van een leuke avond uit. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan alcoholische- en non-alcoholische dranken. Zo schenken wij onder meer Johnny Walker Blue Label en Black Label. Ook hebben wij een prachtig terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Toch nog even snel je mail checken of de voetbalstanden in de gaten houden? Wij hebben een gratis draadloze internetverbinding voor onze gasten.

Dommel 18 is elke dag geopend vanaf 11:30 uur. Tot snel in ons café!

Neem alvast een kijkje in onze uitgebreide kaarten. Voor heerlijke drankjes en lekkere borrelhapjes ben je bij ons aan het goede adres.

Dommel 18 is er nog steeds voor je

I.v.m. de maatregelen omtrent het Coronavirus is Dommel 18 t/m 28 april gesloten.

Wel kunt u van onze heerlijke gerechten blijven genieten, bestel eenvoudig voor afhalen en bezorgen. Of geef een cadeaubon.

Om de veiligheid van u en ons te waarborgen bezorgen we vanaf heden contactloos, de bezorger zal het eten voor de deur zetten, aanbellen en gepaste afstand nemen.

BEZORGEN
Zie voor bezorgen Thuisbezorgd.nl en Uber Eats.nl .

AFHALEN
Dommel 18 biedt ook een afhaal-service.
Gerechten kunnen telefonisch besteld worden via het nummer 0031 (0)40 410 01 70, en middels pin betaald worden.
Openingstijden: woensdag t/m zondag van 16:00 uur tot 20:30 uur.

CADEAUBON
Help ons en koop een cadeau .

Sluiten